Tips och Rekar på Fotbolls Vm 2022

Här är våra bästa tips och rekar på fotbolls VM 2022. Baserat på tidigare mästerskap ska vi hitta vinnande speltips på VM 2022 i Qatar.

Tips och Rekar på Fotbolls Vm 2022

Tips och Rekar på Fotbolls Vm 2022

När det gäller tips och rekar på fotbolls VM 2022 så handlar mycket om att hitta den favorit som kommer att klara av ett helt mästerskap. Det innebär ofta att det lag med den bästa VM truppen kommer att stå som segrare.

Det räcker inte med elva bra spelare för att vinna ett VM. Det är därför det sällan fungerar för lag som Sverige att ta sig mycket längre än gruppspelet. När vi tvingas göra tre till fyra byten från vår startelva så minskar chansen drastiskt mot lag som Frankrike och Brasilien.

Hitta favoriterna: Vilka favoriter har då den bästa VM truppen. Ja nämnda lag som Frankrike och Brasilien har en otroligt bra bänk. Frankrike något bättre än Brasilien. Även England är ett lag med en otrolig bredd och de kan vara deras tur att vinna ett mästerskap. Andra favoriter som Spanien och Tyskland har i vårt tycke sämre spelare på bänken och det gör dem till mindre troliga VM vinnare.

Våra bästa rekar på VM 2022 är att England eller Frankrike vinner VM!

Övriga speltips

Skall man hitta några andra generella tips på VM 2022 så är det att det är just under mästerskap som man kan få de riktigt bra oddsen. Under Fotbolls EM 2021 hade Unibet 98% återbetalning på alla matcher. Det är otroligt bra!

Kan man sedan krydda detta ytterligare genom att även ha ett spelkonto hos Bet365 och Bethard så har man i princip 100% återbetalning på varje match och då behövs inte mycket skicklighet för att bli en vinnare!

Andra bra tips är att man precis innan VM kan ta del av alla spelbolagens bonusar. Dessa finns med regler och villkor på Allaoddsbonusar.se!