Vinn mer på sportsbetting genom att spela smartare

Här går vi igenom de tre grundläggande tipsen för att du ska kunna vinna mer på sportsbetting genom att spela lite smartare.

Vinn mer på sportsbetting genom att spela smartare

Spela smartare – Vinn mer på sportsbetting

Våra tre tips för att vinna mer på sportsbetting är de tips som alltid gäller oavsett vilken typ av spel du satsar pengar på.

  • Spela enbart på fördelaktiga odds – Value betting

Här handlar det om att lägga ett spel på något som ger en förväntad återbetalning på över 100%. Om man ex bettar på att Liverpool vinner hemma mot Tottenham hos Unibet till oddset 2.0 ggr pengarna så måste man göra bedömningen att Liverpool vinner denna matchen i mer än 50% av fallen. Tror man det så är 2 ggr pengarna ett bra bet och den förväntade återbetalningen är över 100%.

Det innebär dock inte att man vinner på alla sina spel men om man konsekvent spelar till ”rätt” odds så blir man en vinnare i längden.

Vill man kan man även använda något bettingsystem för att försöka öka vinsterna ytterligare.

  • Spela där oddset är högst – Jämför odds

Genom att spela där oddset är högst så kan man öka sina vinster lite extra. Om vi väljer att använda oss av flera spelbolag så ser man till att lägga spelet på att Liverpool vinner hemma hos det spelbolag som har bäst odds på det. Kanske har ett av spelbolagen vi använder oss av 2.05 i odds och då kan vi öka vår vinst med ytterligare 5%.

Alla spelbolag i Sverige med licens finns på Spellicenssverige.se.

  • Använd spelbolagens bonusar

En annan viktig faktor för att komma igång med sin betting är att ta del av spelbolagens bonusar. Gör man det kan man få tillgång till 10 tusentals kronor i gratispengar. Då behöver man inte ens vara en vinnande spelare i längden. Det räcker med att gå plus minus noll mot spelbolaget och sedan plocka ut bonusen som ren vinst. Alla svenska oddsbonusar finns på Sportbonusar.com.

Detta är våra tre tips som alltid är rätt när det gäller sportsbetting! Använd dessa och du kommer bli bättre på betting och förhoppningsvis bli en vinnare i längden.

Vill du lära dig mer om betting så kan vi tipsa om vårt inlägg om betting på VM 2022.