Smarta spel på Fotbolls VM 2022

Vi ger er några riktigt smarta spel på fotbolls VM 2022 i Qatar. Mästerskapet spelas i Nov – Dec 2022 istället för på sommaren då det skulle vara för varmt att spela fotboll i Qatar då.

Smarta spel på Fotbolls VM 2022

Smarta spel på Fotbolls VM 2022

Spelbolagen kommer att höja oddsen rejält på VM 2022 och då framförallt de första dagarna då spelare brukar ta en bonus och börja spela i samband med VM och EM. Detta ska man givetvis utnyttja och se till att lägga flera spel den första VM dagen då tre bra matcher spelas.

Senaste nästerskapet d.v.s Fotbolls VM 2021 hade Unibet bäst odds enligt statistiken på Smartaspel.com.

Måndag 21 novemberFörsta VM dagen

Senegal – Holland är första matchen i VM och den startar redan kl 11.00 svensk tid. Detta är matchen som man ska ha valt sitt nya spelbolag till och börja betta. Nu gäller det att hitta en bra oddsjämförelse och se till spela till bästa oddset. Det är så man maximerar sina spelvinster. Holland bör vinna matchen med van Dijk i laget.

England – Iran är match nr 2 i VM och kanske ser vi redan här om England är tillräckligt bra för at vinna VM. Många tror det och de har onekligen en bra spelartrupp. Matchen startar kl 14:00 och allt annat än seger för England är osannolikt. Ännu mer troligt är att Iran gör 0 mål även det är ett smart spel.

Qatar – Ecuador är den tredje matchen i VM och den smäller givetvis inte lika högt som matcherna innan men spelmässigt kan den vara riktigt bra. Qatar tror nog ingen ska gå vidare från gruppen men i denna matchen har de en bra chans och det spelet vill man nog inte missa tror vi.

Väl rätt spelbolag

När du bettar ska du i första hand titta på två saker. Det första är hur bra oddsen är hos spelbolaget i fråga. Det andra är vilken sportbonus de erbjuder. Det hittar man bäst på Sportbonusar.com

Sist men inte minst vill vi påminna om att det är viktigt att välja svenska spelbolag för att kunna vinna skattefria vinster.

Lycka till med spelen i VM 2022!