Smarta spel på EM i fotboll 2021

Snart är det dags för EM i fotboll 2021 och vi tipsar om några smarta spel på EM slutspelet i sommar.

Missa inte att nya spelare får 50 kr gratis hos Bethard.

Smarta spel på EM i fotboll 2021

Sveriges matcher i EM

Sveriges spelar tre matcher i gruppspelet i EM. Dessa matcher spelas mot Spanien, Slovakien och Polen i tur och ordning. Om vi klarar av att gå vidare från gruppspelet väntar åttondelsfinal i EM 2021. Det hade varit en stor bedrift. Men vi minns VM 2018 då lyckades Sverige nå en kvartsfinal.

Förutom Sverige så finns det fler intressanta lag att spela på. Danmark har ett mycket bra lag och de kan mycket väl ta EM guld i sommar. Givetvis blir det svårt men Danmark har en liten chans.

Favoriter är de regerande världsmästarna Frankrike. Även England har många tippat som vinnare och de har ett bra lag i årets mästerskap.

Övriga lag med en rimlig chans på EM guldet är Belgien, Tyskland och Spanien. Även de regerande mästarna Portugal skall man inte glömma bort. Ronaldo är inte lika bra som senast men kan ännu vinna matcher åt sitt lag.

Smarta spel på EM i fotboll 2021

Finns det då några smarta spel på EM? Jodå, vi tycker att Harry Kane som skyttekung i EM är ett smart spel. Han vann skytteligan i VM 2018 och tar Englands straffar. Dessutom förväntar sig de flesta att England når minst en semifinal.

Ytterligare bet på EM kan vara att Sverige vinner mot Polen den 23 juni. Vi tycker att Sverige är det bättre laget och bör ha goda chanser i den matchen.

Vill man betta på EM är livebetting ett bra alternativ. Då kan man lägga sina spel med lite större kunskap om lagen och matchbilden. Oddsen är oftast bra och man kan även jämföra oddsen mellan flera spelbolag och lägga sitt spel där oddset är högst. Det är ett bra sätt att maximera sina vinster.