Spela med 1000 kr riskfritt spel på fotbolls VM 2018

Sommaren närmar sig och med den fotbolls-VM. Sverige har tagit sig ända dit och när det nu ska avgöras i Ryssland är spänningen på topp. För att höja stämningen ytterligare så kan du nu lägga spel på fotbolls VM hos Betsson.
Spela på fotbolls VM hos Betsson

Spela med 1000 kr riskfritt spel på fotbolls VM 2018

1000 kr fotbolls VM helt riskfritt

Just nu så kan nya kunder spela för hela 1000 kr riskfritt hos Betsson. Dessa 1000 kr bjuder helt enkelt Betsson på och det är bara att gå igång och börja leta efter de spel som du tror mest på. Det finns omsättningskrav på vunna pengar så du kommer kunna spela på fotbolls-VM en hel del med dessa pengar för att se till att kunna plocka ut en slant i slutet av turneringen.

Spanien och Tyskland favoriter

Som vanligt så finns det större och mindre favoriter i turneringen. Sverige hör väl tyvärr till en av de nationer som tippas att åka ut redan i gruppspelet. Dock finns ju alltid chansen att kravla sig vidare och bli något av en outsider när VM-nerverna börjar spela stornationerna ett spratt. Annars kan man kika på de stora elefanterna med låga vinnarodds på VM som Spanien, Tyskland, Argentina och Brasilien. Samtliga kommer vara med i snacket om en slutseger. Några som man kanske kan chansa på är ju Chile som visat kanonform i sitt kval. Så ifall du vill använda dina 1000 riskfria kronor till ett spel på Chile så kanske det kan vara ett alternativ.

Sverige är med!

Sverige är som sagt med i turneringen men det utan vår största stjärna Zlatan Ibrahimovic. Det har varit en hel del prat fram och tillbaka om han kommer eller inte. Dock har Zlatan själv sagt att han inte kommer vara med och den svenska tränaren Janne Andersson har hela tiden varit tydlig med att han respekterar beslutet och inte kommer ringa och fråga Zlatan om han ska komma eller inte. Vem som ska göra målen för Sverige återstår att se, de är många experter som tycker att Sverige spelar ett mer gediget lagspel nu när Zlatan saknas än när han var en del utav laget. Är du en riktig svensk patriot som vågar satsa pengar på att vi kommer ta ett par segrar i VM så varför inte använda de 1000 kr som Betsson erbjuder i helt riskfria spel?

Varför vänta?

Registrera dig på Betsson redan idag och ta del av det här fantastiska välkomsterbjudandet. In och gör lite efterforskning om vilka lag som är heta och vart du vill satsa dina pengar. 1000 kronor helt riskfritt. Inte illa alls.
Till Betsson