MegaLotto ger dig 100 kr gratis lottorader

Passa på att utnyttja erbjudandet om 100 kr gratis lotto.
Under en begränsad tid har du chansen att få ett andelsspel som ger dig hela 105 chanser att vinna på några av världens mest populära lotterier. Här väntar en jackpot på mer än 2,3 miljarder kronor. Du har möjlighet att bli en lycklig vinnare under en hel vecka utan att det kostar dig någonting. Vinsterna är utan krav på insättning och du får ut dem direkt.
Läs mer och registrera dig hos MegaLotto

MegaLotto erbjudande

Bli medlem hos MegaLotto

När din gratisvecka är slut kan du välja att fortsätta ha chansen till vinsterna eller så avslutar du enkelt. Du har ingen bindningstid. Vill du spela? Bli medlem hos MegaLotto och öppna ditt konto med länk till välkomstbonus idag. Aktivera din gratisvecka, pröva din lycka och efter sju dagar kan du fortsätta att vara med i lotteriet eller avsluta om du hellre vill det. Om du föredrar att välja dina lottorader själv är det fritt fram att göra det. MegaLotto ser till att du vet när dragningarna är. Om du vinner kan du få ut pengarna direkt utan några omsättningskrav.

Några av spelen du finner här är US-Powerball, Euro Jackpot och MegaMillions bland många andra!
MegaLotto har gjort lottospel till någonting helt nytt. Du har mycket större möjligheter att vinna när du både kan spela enkelrader, delta i andelsspel och vara med i flera lotterier på samma gång. Det är väldigt enkelt att klara av allt detta via MegaLottos hemsida. Du behöver inte ha reda på några lottokuponger eller några datum för dragningar. Detta sköter MegaLotto åt dig. Hela världens lotterier finns tillgängliga för dig. Var du än befinner dig har du chansen att delta och få ut vinster tryggt och säkert.
Låt inte tillfället gå dig förbi. Tacka ja till 100 kronor gratis lotto.
Till MegaLotto