Hur spelar man Lotto på nätet

Att vara den som vinner på Lotto är inte lätt. Det kommer heller inte att finnas någon guide som ser till att göra dig till en vinnare. Dock finns det bättre och sämre spelare. I det fallet är det alltid de som vet hur spelet fungerar och som känner till hur det spelas som är de bästa spelarna. Det första som måste förstås, är att Lotto är ett specifikt spel och inte något som samlar alla lotterier under ett och samma tak. Spela Lotto på nätet hos Svenska Spel

Hur spelar man Lotto på nätet

Lotto på nätet med Drömvinsten

Lotto kommer från Svenska Spel och är ett av de mest spelade svenska lotterierna. Dragning sker på onsdagar 17.15 och på lördagar 18.15. Med det sagt får du två chanser varje vecka att pricka in den stora vinsten de kallar Drömvinsten.

Så spelar du Lotto på nätet

För att kunna spela Lotto online, måste du vara registrerad hos Svenska Spel samt inneha något som kallas för spelkortet. Detta är förmodligen något du redan skaffat och kanske har spelat ett antal andra spel hos Svenska Spel i den fysiska butiken eller online.

Det finns två olika sätt att spela Lotto online. Det ena är att spela med något som kallas för färdiga spel. I det fallet finns det Lotto 40, 100 och 200 som står för hur mycket det kostar att spela. Dessa är då färdiga spel som kommer som ett systemspel.

Lotto med egna nummer

När du väljer att spela med egna nummer kommer du även här kunna välja Huxflux, som slumpar ut olika nummer på dina rader. I andra fall kan du välja helt på egen hand. Här kan du då välja att spela enkelrader eller systemspel. Om du väljer enkelrader ska du välja 7 nummer per rad och om du väljer systemspel kan detta betyda 8-12 nummer per rad beroende på systemets storlek och pris.

Spela Lotto med Joker

När du är spelare på Lotto online ska du inte glömma bort att även kryssa för deltagande i spelet Joker. Detta är nämligen det som ger dig chansen att vinna Drömvinsten. För att göra det måste du ha minst två rätt på Joker och alla sju rätt på lottoraden.
Till Svenska Spel