Det smarta valet av bookmaker online

Oavsett om du är den som spelar smart och har stora kunskaper inom de sporter som du lägger dina oddsspel på, så kan betting online vara något som kostar pengar. En grundregel när du är en smart spelare är att du aldrig spelar för mera pengar än vad du har råd med. Detta är något som du kan läsa varningar om hos nästan varje bookmaker online som finns på svenska.
Något som du också alltid ska vara medveten om är att oddsspel inte alltid kommer att vinna även om du har stora kunskaper. Av den anledningen kommer det att vara mycket positivt att få gratispengar att spela för. I det fallet finns det de bookmakers som ger dig riskfria spel, gratisspel i mobilen eller kontantbonusar för alla nya spelare.

Det smarta valet av bookmaker online

Smarta valet av bookmaker online

Två av de bookmakers som ger mycket bra oddsbonus är LeoVegas och 888sport. Här kommer du som ny spelare på betting online alltid vara den som gör ett smart och bra val. Dessutom har du tillgång till livestreaming hos dessa spelbolag som spelare med pengar på ditt spelkonto.

LeoVegas – Upp till 1000 kr och ett gratisspel i oddsbonus

När du väljer LeoVegas som är relativt ny på spelmarknaden inom sportsbetting kommer du att göra ett bra val. Redan från början valde denna bookmaker att erbjuda betting till fasta odds och livebetting i kombination med livestreaming. Detta gör att du får en komplett bookmaker som du får roligt hos. När det gäller din oddsbonus handlar denna om 100% upp till 1000 kr på din första insättning som spelare. Här kommer du också att få ett lågt omsättningskrav. Du behöver bara omsätta ditt bonusbelopp minst 5 gånger till ett lägsta odds av 1,5 per spel.
Som extra belöning kan du som lägger ett första spel på minst 100 kr till ett odds av lägst 1,8 gånger under dina första 7 dagar som spelare få ett gratisspel på 200 kr. Vinster från detta spel saknar omsättningskrav.
Till LeoVegas

888sport – oddsbonus på 100% upp till 1000 kr

Vid valet av 888sport som din bookmaker online kommer du som gör din första insättning som spelare på oddsspel kunna erhålla 100% upp till 1000 kr i oddsbonus. Detta kanske inte verkar som något speciellt då massor av andra spelbolag erbjuder det samma. Hur som helst kommer du hos 888sport att få ett minimalt omsättningskrav. Här behöver du bara omsätta din oddsbonus i spel en gång till ett lägsta odds av 1,5 gånger. Efter detta och en eventuell vinst är din oddsbonus riktiga pengar på ditt spelkonto.
Till 888sport