Coolbet har högst återbetalning av alla spelbolag

När du spelar casino, poker eller oddspel på nätet, gäller det idag att vara den som är smart och påläst. Ja visst kan du göra det enkelt för dig och bara välja ett spelbolag och en bookmaker online i mängden. Naturligtvis kommer detta att fungera helt perfekt för alla de spel du vill lägga. Dock kan det vara så att du som är smart inte missar fina erbjudanden, bra odds och många spel att välja på. Tänker du så kommer du helt enkelt att vara den som får lite mera än andra, samtidigt som du också vet att du har marknadens högsta odds. Nu finns det också något som heter återbetalning till spelaren. När ett spelbolag har den högsta återbetalningen, brukar detta då vara förknippat med de högsta oddsen på de spel du lägger. Just nu vill vi påstå att Coolbet har högst återbetalning.
Du hittar mer information hos Coolbet

Coolbet har högst återbetalning av alla spelbolag

Coolbet har högst återbetalning

Nu kommer du precis som vi att veta hur enkelt det är att säga att ett spelbolag är bäst på något, och samtidigt hur svårt det är att bevisa att de verkligen har fel. Du behöver helt enkelt lite kunskap om hur Coolbet fungerar. För det första är det då bara att kolla på spelbolagens marginaler. De flesta verksamma bookmakers ligger idag på mellan 6-10% i marginal. I alla fall är detta den marginal de budgeterar med. När det gäller Coolbet så räknar detta spelbolag bara med 4%, vilket helt enkelt måste betyda att mera pengar går tillbaka till spelaren. Här går det även att se till återbetalningsprocenten, där Coolbet då vid kontroll visat sig ha den högsta av dessa. Bara det är ju ett klart besked för att välja Coolbet.

En bra oddsbonus – Ytterligare en anledning till Coolbet

Något som du också kommer att vilja ha nu när du vet hur mycket enklare det är att vinna hos Coolbet, kommer att vara en bra oddsbonus. I det fallet handlar det om en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr. Här kommer ju detta också vara något som gör att du kan lägga dina oddsspel med chans att vinna på marknadens högsta odds. Det kan ju helt enkelt inte bli bättre. Jo, det kan det faktiskt. De omsättningskrav som gäller hos Coolbet på den oddsbonus du erbjuds, är också bland marknadens lägsta. Enbart bonusbeloppet måste omsättas minst 6 gånger till ett lägsta odds av 1,50 gånger per spel. Du som väljer Coolbet får helt enkelt lite mera för pengarna.
Till Coolbet