Bet365 bettingbonus 2020 – 100% upp till 1250 kr

Idag erbjuder de allra flesta spelbolag en bonus till nya spelare. Alla som registrerar sig kan alltså få en extra summa att spela för i samband med att de gör sin första insättning. Med Bet365 bettingbonus 2020 får alla sport- och oddsintresserade spelare en välkomstbonus på upp till 1250 kr. Det finns flera fördelar att spela med en bonus så länge man känner till vilka regler som gäller. Därför rekommenderas det att alla nya spelare läser igenom spelbolagets bonusregler och villkor innan de aktiverar en bonus.

Spela på odds hos Bet365

Bet365 bettingbonus 2020 - 100% upp till 1250 kr

Bet365 bettingbonus 2020

Bet365 är en spelsajt som bjuder på ett blandat utbud av spel. Det finns ett antal trevliga casinospel trots att fokusen ligger i första hand på speltips, sport och odds. Alla spelare som är intresserade av att spela på sporter kan därför hitta ett komplett utbud hos spelsajten. Dessutom får alla nya kunder chansen att ta del av en bettingbonus. Den ligger på 100% upp till 1250 kr eller krediter som det kallas här. Nya spelare behöver dock inte ta del av erbjudandet vid sin första insättning utan kan göra det senare. Erbjudandet är tillgängligt i 30 dagar från dagen kontoregistreringen går igenom.

Bonusregler och villkor

Bettingbonusen hos Bet365 är unik jämfört med andra oddsbonusar. För att ta del av den måste spelare göra en insättning på minst 50 kr och sedan lägga kvalificerade spel till det samma värdet. När spelet har blivit fastställt, eller rättade, kommer spelkrediterna att sättas in på spelkontot. Därefter blir det möjligt att lägga spel för dessa krediter, det viktiga att komma ihåg är att välja ”spelkrediter” när spelen läggs. Annars kommer det dras från dina riktiga pengar.

Eftersom det kan kännas lite komplicerat när man är van vid hur bonusar fungerar hos andra spelbolag är det extra viktigt att läsa igenom villkoren. Känner man inte till vad som gäller är det lätt att någonting går fel. Skulle man vara nybörjare när det kommer till sport och odds kan det vara bra ifall man provar på att spela ett par omgångar innan man tar del av erbjudandet. Eftersom erbjudandet är tillgängligt i 30 dagar har man tid på sig att lära sig vad som gäller.

Till Bet365